Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Oktoberfest staat weer voor de deur!

Het grootste bierfestival ter wereld staat weer voor de deur! En dat moet natuurlijk goed gevierd worden. 

Oktoberfest betekent pullen bier, Tiroler vrouwen (liefst ook met pullen bier), dansen op tafels, schlager muziek, braadworst en nog meer pullen bier! Oktoberfest komt er weer aan, door heel Nederland en Duitsland belooft het weer een fantastisch feest te worden!

Oktoberfest vier je in Oktoberfest-stijl!

Want wat is nou een Oktoberfest zonder bijpassende kleding? Inderdaad, geen geslaagd Oktoberfest!Je ziet er niet alleen veel leuker uit met een goede outfit, je raakt ook veel meer in de feeststemming als je je bijpassend gekleed hebt. En dat is natuurlijk wat je wilt! Daarom kun je bij Robbies Feestkleding de allerleukste kleding voor een feestelijke prijs aanschaffen. 

Verkleed als pilsje? Geen enkel probleem! Verkleed als Dirndl? Geen enkel probleem! Verkleed in Lederhosen…. Ach, je weet het wel. En wil je samen met je partner een matching outfit hebben? Bij Robbies Feestkleding is alles mogelijk. 

 

 

Dus zet je Lederhosen aan het werk en laat geen Dirndl meer aan je ontsnappen met Robbies Feestkleding. Ben je benieuwd naar het volledige Oktoberfest assortiment? Kijk dan eens hier!

"Wat een aanbod"
Serieus, wat een keuze!! dubbel en dwars geslaagd voor mij en mijn kinderen. Echt super, en helemaal in de carnavalssfeer door de leuke muziek. Aanrader!
J. - De Jongh

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief