Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Carnavalswinkel Brabant

Langzaamaan gaan we weer richting maart. En dat betekent natuurlijk... Carnaval! Natuurlijk gaat het bij het carnaval over het feest, maar de voorpret begint al in de Carnavalswinkel bij het uitzoeken voor de leukste feestkleding. En de leukste feestkleding vind je natuurlijk bij de leukste Carnavalswinkel van Brabant: Robbies Feestkleding in Overlooon.

De coolste outfits voor Carnaval

Bij Robbies Feestkleding is alleen het uitzoeken van jouw carnaval kostuum een feestje. De hele winkel hangt vol met de mooiste, grappigste en uitbundigste outfits die verkrijgbaar zijn in verschillende maten. En tijdens het uitzoeken wordt de stemming gezet met jolige feestmuziek. Zo wordt een dagje carnavalskleding uitzoeken tot een waar feeset gemaakt. Voor iedereen is het een feestje, carnavalskleding dames, heren, kinderen én baby's.

De beste Carnavalswinkel van Brabant

Dit is misschien een grote uitspraak, maar door de uitgebreide keuze in feestkleding kan Robbies Feestkleding met recht de beste carnavalswinkel van Brabant genoemt worden. Het assortiment bestaat uit een heleboel verschillende categoriën waardoor er voor iedereen een gepaste outfit bijzit. Zo is er bijvoorbeeld:

  • Discokleding om dat echte jaren 70/80 gevoel mee te geven. Trek een kleurig discogewaad aan en tover jezelf om in de koning van de dansvloer! 
  • Sprookjeskleding om van jou de prins op het witte paard of de prinses op de Erwt te maken. Of ben jij liever de draak? Alles is mogelijk.
  • Dierenkostuums om het beest in jou los te laten. Wordt een beer, wordt een paard of wordt een leeuw. Dan ga je brullend het carnaval in. 
  • Historische kostuums waarmee jouw carnaval de geschiedenisboeken in kan gaan als geslaagd!

 

Carnaval in (te) gekke stijl

Je kan je carnaval ook in stijl vieren. Nou ja, gekke stijl. Met OppoSuits zie je er gelikt uit, met een knipoog. Want deze kostuums combineren stijlvol, strak in pak met gekke motieven en uitbundige kleuren. Gegarandeerd dat alle ogen op jou gericht zijn tijdens de carnaval. 

Kom nu naar dé Carnavalswinkel van Brabant

Kom nu naar Robbies Feestkleding en beleef een dag vol plezier. Want Robbies Feestkleding is meer dan een feestkleding winkel. Het belooft een dag vol gelach en plezier te worden bij Robbies Feestkleding. We kijken uit naar je bezoek!

Kijk hier voor het volledige feestkleding assortiment

"Wat een aanbod"
Serieus, wat een keuze!! dubbel en dwars geslaagd voor mij en mijn kinderen. Echt super, en helemaal in de carnavalssfeer door de leuke muziek. Aanrader!
J. - De Jongh

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief