Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Over Robbies

Al ruim twee decennia is Robbies Feestkleding een onmisbare naam in de wereld van feestkleding en carnavalsoutfits. Van oudsher bekend als Robbies Stuntpaleis, hebben we onze vinger aan de pols van de feestkledingbranche. Met meer dan 20 jaar ervaring houden we ons dagelijks bezig met de nieuwste trends, waarbij we de balans tussen prijs en kwaliteit nooit uit het oog verliezen.

Wie zijn wij

Sinds 1996 bevindt onze winkel zich op Hoofdstraat 18 in Hoogeloon. Ooit begonnen we met een aanbod van B-keus en partijen kleding, maar tegenwoordig richten we ons vooral op het vervullen van jouw totale feestwensen. Hoewel we de restpartijen niet vergeten zijn, kun je nog steeds bij ons terecht voor unieke kledingstukken tegen onklopbare prijzen! Met grootschalige inkoop kunnen we altijd de beste prijs garanderen, zodat je bij Robbies nooit te veel betaalt. Service is altijd een essentieel aandachtspunt geweest gedurende onze jaren in de branche. We zeggen dan ook vaak: 'We bieden geen garantie, maar service,' die veel verder gaat dan alleen fabrieksgarantie. Bij het zoeken naar jouw perfecte feestoutfit luisteren we naar je wensen, denken met je mee en presenteren altijd een voorstel waar je jarenlang plezier van zult hebben.

carnavalswinkel Brabant

Tijdens de weken voor carnaval zijn onze deuren wagenwijd geopend, zodat je volop keuze hebt voor jouw perfecte feestoutfit. Verder zijn we de rest van het jaar iedere zaterdag geopend voor bijvoorbeeld het shoppen van themakleding. Natuurlijk kun je op onze webshop alvast ideeën opdoen voor jouw nieuwe feestkleding en direct bestellen. Maar in onze fysieke winkel staan onze medewerkers klaar om dat extra beetje service te bieden waardoor je volledig overtuigd bent van je aankoop.

Onze showroom bevindt zich (sinds 2023) aan de Hoef 12B in Hoogeloon, waar parkeren makkelijk en gratis is.