Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Carnavalstrends 2024

Geplaatst: 09-11-2023

Volgende maand is het alweer zover; carnaval. Dit jaar kunnen en mogen we eindelijk weer uitgebreid carnaval vieren. Velen zijn al weken druk bezig met praalwagens bouwen of een te gekke outfit uitzoeken. Heb jij nog even wat inspiratie nodig? Wij geven je tips over dé carnavalstrends van 2024.

cARNAVAL 2024: DE TRENDS

1. Lollige, grappige onesies

Met carnaval grappig of met humor verkleed gaan? Dat kan met deze populaire onesies. Zeker wanneer je buiten op straat een feestje viert, wil je het lekker warm hebben. Dan zijn de onesies helemaal een goed idee. Helemaal naar de haaien, Tripkip of de Drugshond. Met deze humoristische onesies steel je de show.

Alle onesies

Carnavalstrends 2023 onesies

 

2. Trainingspakken voor carnaval 2024

Soms wil je gewoon een gemakkelijk zittend kostuum of carnavalspak en niet te veel moeite doen om er prachtig uit zien. Hiervoor zijn de trainingspakken ideaal! Je hebt ze in diverse stijlen en kleuren en met korte of lange mouwen/pijpen. Ook voor kinderen hebben trainingspakken. Je maakt je carnavalsoutfit helemaal af met een petje of zweetband om je hoofd of pols. Dit zijn de populaire trainingspakken voor carnaval 2024:

  • Retro trainingspak
  • Disco trainingspak
  • Trainingspak met tijgerprint of panterprint
  • Trainingspak met bierprint
  • Trainingspak met wietprint in goud of groene kleur

Bekijk alle trainingspakken

Carnavalstrends 2023 trainingspakken

 

3. Sjieke carnavalsjasjes

Wil je met carnaval mooi verkleed in een prachtige luxe carnavalsjas? Voor dames is het leuk te combineren met een gekleurde petticoat en een hoed als accessoires. Voor heren een zwarte pantalon eronder en klaar voor carnaval! Ontdek het uitgebreide aanbod aan jassen voor dames en heren.  

Bekijk alle jassen

Carnavalstrend 3 - luxe carnavalsjas

Maar er zijn nog meer hippe carnavalstrends die we in 2024 zien. 

Warme bontjas voor carnaval

Je zult het vast wel herkennen. Met jouw favoriete carnavalspakje, bibberen van de kou op het feestplein. Hoewel met elke versnapering de kou een minder sterke rol zal spelen, is het ook een optie om helemaal voorbereid op pad te gaan tijdens carnaval 2024. Wat dacht je bijvoorbeeld van een te gekke caranaval bondjas. Origineel, warm, lekker fout en helemaal carnavalsproof. 

Bondjassen ontdekken

Regenboogkleuren in carnavalskostuum

We zien ook dat carnavalsoutfits in regenboogkleuren erg gewild zijn. Van regenboog trainingspak, regenboog bontjas tot regenboog jurkje of regenboog kostuum. Het kan allemaal.

Shop hier de regenboog kostuums

Weet je nu nog steeds niet wat je moet kiezen? Kom dan gewoon eens langs in de nieuwe feestkleding winkel. Robbies Feestkleding ligt op De Hoef 12b in Hoogeloon; de carnavalsgigant van Brabant.

Adres & openingstijden

Nieuws overzicht