Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Nieuwe feestkleding collectie

Geplaatst: 07-11-2023

Nu in de winkel: de nieuwe collectie feestkleding voor 2024

Hallo feestgangers,

Bij Robbies is het weer tijd voor iets nieuws! Onze collectie voor 2024 is er en zit boordevol plezier, kleur en stijl. Denk aan lekker foute trainingspakken in felle kleuren, kleurrijke regenboog outfits, accessoires, pimp bontjassen en verleidelijke burlesque pakjes. Wat je stijl ook is, we hebben iets voor iedereen.

Heb je plannen voor het 11/11 Veurgloeien feestje in Eindhoven? Zo ja, dan hebben we precies wat je nodig hebt om te schitteren! 🎉

Onze showroom is iedere zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Ontdek de nieuwste collectie. We bevinden ons op De Hoef 12b in Hoogeloon. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen bij het kiezen van de perfecte outfit voor jouw volgende feest. Tot dan!

Foute Trainingspakken

Duik terug in de jaren 80 en 90 met onze collectie foute trainingspakken. Felgekleurde, retro ontwerpen met een knipoog naar het verleden. Perfect voor themafeesten, festivals of gewoon om op te vallen. Deze pakken zijn comfortabel, opvallend en vol humor. Maak je klaar om de dansvloer te veroveren met deze geweldige outfits.

Regenboog Outfit ideeën

Laat de regenboog stralen met onze kleurrijke outfits. Of je nu de LGBTQ+-gemeenschap viert, op zoek bent naar een speelse look voor een feest of gewoon wat kleur in je leven wilt, onze regenboogcollectie heeft het allemaal. Prachtige jurken, accessoires en meer om jezelf te uiten en te laten zien wie je bent. Liefde is liefde!

extra warme Bontjassen

Voor degenen die geen concessies willen doen aan stijl, zelfs niet in de kou, hebben we onze extra warme bontjassen. Luxe, zachte faux-bontjassen om je warm te houden tijdens de koudste maanden. Of je nu een feest bijwoont of gewoon in stijl de stad in wilt, deze jassen voegen een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid.

Chique Burlesque en Piraten Kostuums

Voor een vleugje verleidelijkheid hebben we onze chique Burlesque kostuums, compleet met korsetten, veren en kant. Het is de perfecte keuze voor een ondeugend feestje of een Burlesque-show. Aan de andere kant hebben we stoere piratenkostuums voor de avontuurlijke onder ons die klaar zijn om de zeven zeeën te bevaren. Kies je stijl en maak een statement met deze geweldige kostuums.

Nieuws overzicht