Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

OppoSuits

OppoSuits pakken kopen? Ontdek dan het grote assortiment met OppoSuits pakken bij Robbies Feestkleding. Alles is uit voorraad leverbaar en natuurlijk hebben wij Opposuits pakken voor dames en voor heren.

OppoSuits pakken voor vrouwen  OppoSuits pakken voor heren

 

OppoSuits pakken zijn zonder twijfel waanzinnige pakken waarmee je zeker opvalt. De prints van de pakken zijn uniek, actueel en heel herkenbaar. Zie jij jezelf al rondlopen met het testbeeld van TV, een panterprint of als de galaxy guy? Het kan allemaal met de pakken van OppoSuits. 

Over OppoSuits

OppoSuits is een Nederlands bedrijf dat sinds 2012 bestaat. Het idee ontstond tijdens een backpackvakantie in Vietnam waar 3 vrienden maatpakken lieten maken met opvallende prints en stoffen. Terug in Nederland kwam steeds de vraag hoe ze aan die pakken kwamen en hierop werd besloten een bedrijf te starten. Het volledige verhaal achter OppoSuits kun je ook teruglezen op Wikipedia. Sinds 2016 zijn er ook OppoSuits pakken voor vrouwen en uiteraard kun je deze ook bestellen bij Robbies Feestkleding.

OppoSuits carnavalskleding is niet de goedkoopste kleding, maar de confectiepakken zijn dan ook van goede kwaliteit en niet zweterig. Je hebt dan ook vele jaren plezier van een OppoSuits pak. 

 

"robbies is fantasties"
alles netjes in orde
Otte Jan -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief