Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal
€0,00
Bekijk winkelwagen

Verkleedwinkel

Je houdt van themafeesten, feestartikelen en verkleedwinkels, of je hebt er een hekel aan. Er is vaak geen middenweg in te vinden. Wanneer je houdt van themafeesten en verkleedfeestjes dan word je blij van onze verkleedwinkel Robbies Feestkleding. Wij bieden een ruim assortiment feestkleding aan voor jong en oud.

Kom langs in onze verkleedwinkel

In onze verkleedwinkel, ook wel carnavalswinkel kijk je je ogen uit. Leuke feestkleding, goedkope feestartikelen en accessoires als pruiken en hoeden vind je hier. Prinsessenjurken, piratenpakken en dierenkostuums kom je hier allemaal tegen. Onze verkleedwinkel wordt vooral druk bezocht rondom de carnaval, maar ook met Halloween en het Oktoberfest. In onze verkleedwinkel tonen we veel van de producten. Wij kunnen je in onze winkel adviseren en helpen over de materialen, producteigenschappen en mogelijkheden. We hebben rond de carnaval een showroom van 2500m² met feestkleding dames, heren, meisjes, jongens, kinderen en baby’s. Wanneer je graag voor een specifiek product langs wilt komen, is het verstandig om van te voren even contact op te nemen over de voorraad. Wij helpen u altijd graag!

Feestkleding eenvoudig online bestellen

Naast onze verkleedwinkel vind je alle feestkleding in onze online webshop waar je alle verkleedkleding kan kopen. Bij Robbies Feestkleding bieden we een ontzettend ruim en leuk assortiment aan in onze online webshop. Hier vind je alles voor een themafeest, carnaval of verkleedfeest. In onze online verkleedwinkel vind je alle producten. Wij bezorgen de feestkleding, feestartikelen en verkleedaccessoires door heel Nederland bij je thuis. Bij bestellingen die worden geplaatst en betaald op werkdagen tot 17:00, worden de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen.

verkleedwinkel 

OPENINGSTIJDEN 

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

10.00 - 18.00

woensdag

10.00 - 18.00

donderdag

10.00 - 18.00

vrijdag

10.00 - 18.00

zaterdag

10.00 - 17.00

zondag

12.00 - 17.00

Robbies Feestkleding

Bij Robbies Feestkleding bieden we het leukste assortiment feestkleding aan in onze verkleedwinkel en online. Wij hebben een ontzettend ruim aanbod in verkleedkleding, maar ook in bijpassende accessoires en feestartikelen. Voor elk feestje kan je bij Robbies Feestkleding terecht. In onze verkleedwinkel helpen we je graag met het uitkiezen van de ideale feestoutfit. Neem vrijblijvend contact met ons op over vragen.

"Wat een aanbod"
Serieus, wat een keuze!! dubbel en dwars geslaagd voor mij en mijn kinderen. Echt super, en helemaal in de carnavalssfeer door de leuke muziek. Aanrader!
J. - De Jongh

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief