Toegevoegde producten:
Totaal incl. BTW (0 Producten)
€0,00
Gratis verzending
Totaal incl. BTW
€0,00
Bekijk winkelwagen

Boerenkiel kopen

Het meeste verkochte carnavalsitem is de boerenkiel. Een boerenkiel hoort bij de carnaval en wordt dan ook door veel mensen gedragen. De boerenkiel is een donkerblauwe of gestreepte boerenjas zonder rits of knopen. Mannen en jongens dragen deze boerenkielen tijdens de carnaval vaak met een rode boeren zakdoek en een kap. Robbies Feestkleding heeft voor jou ook een mooie boeren kiel in het assortiment.

Boerenkiel tijdens de carnaval

Het is geen echte carnaval wanneer je niemand met een boerenkiel ziet. De boerenkiel hoort al jarenlang bij de carnaval. Mannen en kinderen dragen deze boerenkielen vaak met een zakdoek en bijpassende boerenkap. De boerenkiel werd vroeger gebruikt als werkkleding voor de boeren in plaats van een werkjas. In het assortiment van Robbies Feestkleding vind je een traditionele boerenkiel in het donkerblauw of in het zwart/grijs gestreept. Deze bestel je gemakkelijk voor de carnaval online in onze webshop of in onze carnavalswinkel.

Boerenkielen voor kinderen

Niet alleen mannen lopen met een boerenkiel tijdens de carnaval, maar ook veel kleine kinderen. De boeren kiel is onder jonge kinderen erg populair. Het is gemakkelijk aan te trekken en ziet er ook erg leuk uit. Boerenkielen voor kinderen trek je gewoon over het hoofd aan. Kinderen dragen deze boerenkiel ook graag omdat het niet gemakkelijk kapot gaat en dus ideaal is tijdens de carnaval.

Bestel de boerenkiel online

Een boerenoutfit kan je gemakkelijk online bestellen. Heb je een boerenkiel nodig voor iets anders dan de carnaval? Dat kan natuurlijk ook. Voor een boeren themafeest of Boerenovertrek is een boerenkiel ook zeer geschikt. Bij Robbies Feestkleding kan je een boeren kiel gemakkelijk online bestellen in onze webshop. De donkerblauwe en zwart/grijze boerenkielen zijn er in verschillende maten. We bezorgen deze snel bij je thuis na je bestelling.

Assortiment boerenkielen

boerenkiel kopen

"Mevrouw vostets"
Heel goed en snel
Rian -

Mis geen enkele actie bij Robbies: Nieuwsbrief